NELIÖIDEN SISÄLLÄ

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät Koronan arjesta luksusta

Neron sisustustyylit

Koronassa laatu ulottuu pienimpäänkin yksityiskohtaan aina vesikalusteista valaistukseen
ja laatoista parkettiin.

Pintamateriaalit on valittu yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa ja valaistus on mietitty tarkkaan sähkösuunnittelijan ammattitaitoa hyödyntäen. Kaikki ratkaisut on tehty talon arkkitehtuuria kunnioittaen niin, että lopputulos on tyylikäs ja johdon mukainen sisältä ulos.

Jokaisesta Koronan asunnosta löytyy useita arkeen luksusta tuovia yksityiskohtia.

Skandinaavista modernia suunnittelua nimekkään arkkitehdin toimesta. Yhden tason hyvin suunnitelluissa pohjaratkaisuissa on annettu tilaa oleskelulle, ruuanlaitolle ja yhdessä viihtymiselle.
Lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntojen valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla. Valaistus on mietitty tarkkaan sähkösuunnittelijan ammattitaitoa hyödyntäen.
Keittiö ja olohuone muodostavat yhdessä yhtenäisen tilan, joten keittiön suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut ja laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta.
Lisäneliöitä asumiseen tuo led-valoin varusteltu katettu terassi. Asunnon levyiseltä, L-malliselta takaterassilta löytyy varaus lämmittimelle sekä ulkoporealtaalle, jotka takaavat lähes ympärivuotisen viihtymisen myös ulkona.
Yksityiset osakaspihat on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla. Kulkuväylät on parkkialuetta myöden valmiiksi asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on kaksi pistokkeellista autokatospaikkaa asunnon edessä. Lisäksi yhtiön piha-alueella on autopaikkoja vieraille/mopoautoille.
Koronan lattiamateriaaliksi olemme valinneet arvokkuutta huokuvan Timberwisen yksisäleisen lautaparketin, jota käytetään silloin, kun lattialta vaaditaan erityistä laatua ja tyylikkyyttä. Puumateriaali on kestävää ja korkealaatuista tammea. Värisävyjä on kolme, kullekin sisustustyylille omansa. Suomessa valmistetut Timberwisen lattiat ovat erittäin arvostettuja, ja niihin voikin törmätä maailmalla mm. huippuhotellien auloissa. Lattiat eivät sisällä haitallisia formaldehydiyhdisteitä, minkä takia Timberwiselle onkin myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.
Viimeistelystä ja tyylistä ei olla haluttu tinkiä edes wc:n kohdalla. Myös wc:n tehosteseinällä ja lattiassa on kaunis 60 x 60 cm läpivärjätty design-laatta, sinun toivomassasi sävyssä. Wc-istuimeksi on valikoitunut linjakas seinäasenteinen wc-istuin, joka on paitsi tyylikäs myös helppo pitää puhtaana.
Kylpyhuoneen puolella katse kiinnittyy kauniisiin 60 x 60 cm designlaattoihin sekä Hansgrohen sadesuihkuun. Laatoissa sinulla on mahdollisuus valita oma suosikkisi kolmesta eri läpivärjätystä sävystä. Kylpyhuoneessa on Unidrain-lattiakaivo, joka mahdollistaa ison ja näyttävän laatan käytön myös lattiassa.
Spa-henkisen saunan raamit syntyvät kapeasta step-seinäpaneelista, integroiduista lauteista sekä tyylikkäästä kylpyhuoneen puolelle jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas ja epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa toisistaan kaunis ja tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä!
Talon kummallakaan puolella ei ole naapuritaloja. Sisäänkäyntipuoli suuntaa metsäsaarekkeeseen ja takapihat puolestaan vapaaseen ja pitkään niittymaisemaan, joka ulottuu aina Haarlansalmelle asti.

Kolme tarkkaan harkittua sisustusteemaa

 
Ajaton skandinaavinen klassikko

Tammi

Tutustu
 
Vaalea ja luonnonmukainen

Kalkki

Tutustu
 
Ajaton, pelkistetty ja itsevarma

Hiili

Tutustu
Tutustu asuntoihin

4h 120m2

6h 141,5m2


Ota yhteyttä

Koronan asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!