Neliöiden ulkopuolella

Selkeitä linjoja ja luonnon­kaunista maisemaa

Viimeistellyn pihasuunnitelman ja toteutuksen ansiosta uusi asukas pääsee heti nauttimaan kauniista ja toimivasta pihasta.

Korona: Piha

Koronassa hyvä arki ulottuu myös asunnon seinien ulkopuolelle, niinpä myös pihasuunnitteluun on panostettu. Tilavat ja suojaisat osakaspihat haluttiin toteuttaa mahdollisimman toimiviksi ja tilaviksi tyyliä unohtamatta.

Koronan pihat on suunnitellut kokenut puutarhuri, puutarhasuunnittelija ja Eden-ohjelman juontajanakin tutuksi tullut Minna Toivanen. Viimeistellyn pihasuunnitelman ja toteutuksen ansioista uusi asukas pääsee heti nauttimaan kauniista ja toimivasta pihasta. Rakennuksen valmiiksi asfaltoidut sisääntulopihat ja kauniit pihaistutukset toivottavat niin asukkaat kuin vieraatkin tervetulleiksi. Ikivihreät, kukkivat kasvit ja syyskasvit varmistavat, että silmäniloa löytyy ympäri vuoden.

Jokaisen asunnon etupihalla, sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevalla atriumpihalla, on näyttävä ja valaistu istutusalue, joka on rakennettu kuin taideteokseksi havu- ja heinäkasveista sekä luonnon kivistä. Sommittelussa on otettu huomioon näkymä keittiön ikkunasta. Istutusalueelle ja atriumpihalle tulvii kauniisti valoa kattoon tehdystä valoaukosta.

Takapihan atrium-tyylisiin, suojaisiin pihoihin haluttiin luoda mahdollisimman vehreä ilme maksimoimalla nurmikkopinta-ala ja käyttämällä istutuksissa monimuotoisesti erilaisia kasveja. Jokaiselta terassin päädyssä sijaitsevalta istutusalueelta löytyy ikivihreää näkösuojaa ja näyttävyyttä tuovaa havukasvillisuutta. Kontrastia vihreydelle antaa punaisena hehkuva Purppuraheisiangervo.

Pihasuunnittelija Minna Toivanen
Pihasuunnittelija

Minna Toivanen

Suunnittelutoimisto
Minna Toivanen Design

Omistaja, perustajajäsen.

"Kaunis ja toimiva piha kokoaa ihmiset yhteen."

MINNA TOIVANEN
Tutustu asuntoihin

4h 120m2

6h 141,5m2


Ota yhteyttä

Koronan asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!